Hjertestarterkurs

Kursinnhold

Dette kurset gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for å håndtere en hjertestans-situasjon og bruke en hjertestarter på en trygg og effektiv måte. Kurset er spesielt utviklet for alle som ønsker å lære hvordan man skal reagere og handle ved hjertestans, enten det er for personlig bruk eller som en del av jobben.

Gjennom kurset vil du lære om hjertets anatomi og funksjon, samt om hjertestans og de faktorene som kan føre til det. Du vil lære om de viktigste tiltakene som bør iverksettes ved hjertestans, inkludert hjerte-lungeredning (HLR) og bruk av en hjertestarter. Kurset vil også dekke emner som førstehjelp ved pusteproblemer og kvelning.

Etter å ha fullført kurset vil du være i stand til å håndtere en hjertestans-situasjon på en trygg og effektiv måte, og du vil ha fått praktisk erfaring med bruk av en hjertestarter. Kurset er godkjent av Norsk Førstehjelpsråd, og gir deg et sertifikat som bekrefter at du har gjennomført opplæringen.

Kurset «Hjertestarterkurs» er lagt opp som en kombinasjon av teori og praksis, med fokus på å øke din praktiske kompetanse og kunnskap. Kurset inkluderer også en praktisk øvelse der du vil få muligheten til å demonstrere dine ferdigheter og få tilbakemelding fra en erfaren instruktør.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om kurset «Hjertestarterkurs» eller ønsker å melde deg på!

Send forespørsel