Om oss

Vi har mange års erfaring med kursing av ledere og arbeidstakere.

HMS Nordvest AS har mål om å bidra til at bedrifter i distriktet øker sin kompetanse innen arbeidet med helse-, miljø- og sikkerhet.

Vi ønsker å rette fokuset mot bygg- og anleggsbransjen, samt den maritime næringa der det store trykket i Møre og Romsdal ligger.

Teamet består av personer med erfaring fra elektrikerfaget, sykepleiefaget, paramedic, brannvesen, redningstjenesten, fysioterapi og HMS i skipsindustrien. Med denne kompetansen har vi mye av grunnlaget for å kunne holde kvalitetskurs innen helse, miljø og sikkerhetsarbeid.

Vår visjon

I HMS Nordvest har vi en idé og et ønske om å skape et større engasjement og øke kompetansen innen sentrale HMS problemstillinger hos bedriftene i distriktet. Vi ser et økende behov for dokumentert opplæring i risikofylt arbeid og dette ønsker vi å gjøre noe med. Gjennom kursing hos oss vil deltakerne få tilstrekkelig opplæring for å tilfredsstille kvalitetskrav både i praksis og på papir i henhold til lovverket.

Potensielle kunder vi kan holde kurs for

Vi skreddersyr alle kurs etter kundens ønske. Under ser du noen av (men ikke utelukkende) bransjer vi kan holde kurs for.

HMS Nordvest AS - en familiebedrift

Anna Emilie Johansen
Administrasjon
Tor-Erling Johansen
Kursansvarlig
Torill Synnøve Johansen
Dokumentansvarlig
Gerd Fjørtoft Johansen
Daglig leder
Sander N. Aspunvik
Administrasjon
Karl-Ivar Johansen
Instruktør og FSE-ansvarlig
Ingrid Karin Johansen
Instruktør

Vårt kurslokale